Nettbutikkløsninger

For dere som trenger mange ulike profilprodukter

Artisti drifter nettbutikker for våre kunder, og alle nettbutikkene tilpasses hver enkelt kunde. Nettbutikkene settes opp på plattformen Magento 2 og er koblet til vårt ERP-/WMS-system. Nettbutikkene settes opp av våre egne IT-folk i samarbeid med våre faste utviklere på egne interne servere. Administrasjon og vedlikehold utføres av vår egen tekniske avdeling.

Vi tilbyr alle betalingstjenester som faktura, EHF, Mastercard/Visa og Vipps som betalingsmuligheter, og nettbutikkene kan settes opp som åpne eller lukkede løsninger. Brukerne kan logges inn med bruk av SSO og vi kobler sammen innkjøpssystemer med en punchout-løsning (OCI).
Vi kan også tilby løsninger for CO2-avtrykk og klimaregnskap, samt en egen utleiemodul for markedsmateriell i nettbutikkene.
Butikkene settes opp med chat, e-post og telefon direkte mot vår kundeservice for effektiv respons.

Alle nettbutikker driftes i henhold til personopplysningsloven (GDPR).

Nettbutikkløsninger 1

Ikke 1 men 3

Tekna nettbutikker

Tekna har ønsket flere nettbutikkløsninger som rettes mot avdelinger, tillitsvalgte og Teknas medlemmer. Dette innebærer både åpne og lukkede løsninger, to tilpassede SSO-løsninger og forskjellige betalingsmetoder, både for privatpersoner og bedrift.

CO2e-avtrykk og klimaregnskap

Fagforbundets nettbutikk

Fagforbundets nettbutikk har fått tilpasset løsningen sin med et eget CO2e-avtrykk på alle produktene som igjen danner grunnlaget for et komplett klimaregnskap for alle kjøp i nettbutikken.

En egen nettbutikk for uttak av vervepremier er koblet til Fagforbundets medlemssystem slik at medlemmer som verver nye medlemmer kan ta ut sin vervepremie i butikken.

Nettbutikkløsninger 7

Et bidrag til sirkulærøkonomi

Gjensidiges profilbutikk

Gjensidiges profilbutikk tilbyr løsning for leie av markedsmateriell. Utlånsmodulen inneholder produkter som egner seg for gjenbruk og kan leies av alle avdelinger over hele landet.
Vi har alle produktene på vårt lager, sørger for utsendelse og retur, og alle produktene gjennomgås og rengjøres før de igjen er klare for nye utlån.

Nettbutikkløsninger 8

For julegaver og andre anledninger

Bestilling- og gaveportaler

Noen ganger holder det lenge med det enkleste. Våre bestillings- og gaveportaler er satt opp med akkurat det du trenger: Innlogging, produkter og utsjekk.

Her kan dine ansatte enkelt velge sin julegave, eller kanskje har du en jubileumsgave som skal sendes ut? Vi setter opp en enkel portal, dine ansatte logger seg på og velger sin gave og gaven kan sendes hjem eller til avdelinger.

Referansecaser