Produktmedia

Profilprodukter forsterker visjoner og verdier

Hver organisasjon er unik og oppgaven for våre prosjektledere og vårt kreative team er å komme opp med produkter og løsninger som er spesielt tilpasset dere og deres målgrupper.

Profilering bidrar til økt synlighet, en sterkere merkevarebygging, en tydeligere bevisstgjøring og forsterking av deres budskap. Gir du bort riktig produkt vil kunden huske deg i lang tid etterpå. Vårt fokus er å finne de rette produktene, i rett kvalitet og til rett pris levert til rett tid. I noen tilfeller er dette merkevarer eller standardvarer pakket inn i en unik historie, eller det er utvikling av helt nye produkter som i seg selv forsterker budskapet.

Produktmedia 32
Produktmedia 33

Profilprodukter

Vi leverer profilprodukter i alle kategorier. Et veldig stort spekter av varer er allerede laget og ligger på lager hos oss eller hos våre underleverandører i Norge, Europa eller Asia. Et lite (men allikevel stort) utvalg kan dere se i vår digitale produktkatalog.

Gå til vår produktkatalog
Produktmedia 28

Spesialproduksjon

Vår stryke er å produsere produkter direkte på fabrikk. Med spesialproduksjon får dere helt unike produkter og løsninger, både innenfor design, logomerking og spesialfarger tilpasset deres profil. God planlegging gir også mulighet for å bruke de mest miljøvennlige og rimelige produksjons- og transportmetodene.

Produktmedia 2

Merkevarer og gaver

Er dere på jakt etter gaver til ansatte eller kunder, eksklusiv bekledning til ansatte eller annen egenprofilering i forbindelse med reiser eller annen aktivitet, leverer vi merkevarer innen alle kategorier. Alt fra sport, reise, hus og hjem og til opplevelser kan vi hjelpe dere med. Vårt spekter av leverandører i denne kategorien er «uendelig» og dekker nesten alle kjente merkevareleverandører.

Produktmedia 31

Logomerking av produkter

Vi tilbyr alt av logomerking på alle typer produkter. Trykk, brodering, gravering, vevde merker og preging er noen eksempler.

Design, branding og marketing

Vi tilbyr alt av løsninger innenfor design, branding og markedsføring.

Design, branding og marketing
Design, branding og marketing 3
Design, branding og marketing 3

Servicelogistikk

Vi er en totalleverandør av tredjepartslogistikk for nettbutikker og bedrifter.

Servicelogistikk
Servicelogistikk 1
Servicelogistikk 1

Nettbutikkløsninger

Vi drifter nettbutikker for våre kunder, og alle nettbutikkene tilpasses hver enkelt kunde.

Nettbutikkløsninger
Nettbutikkløsninger
Nettbutikkløsninger