Hopp til innhold

Profilartikler og firmagaver

Som ledende fullservice markedsleverandør har vi også det bredeste utvalget av profilartikler, produkter og firmagaver til alle mulige anledninger! Vi bistår med alt – fra idé og design til prisgunstig produksjon, lagerhold og distribusjon.

Produkter og tjenester

En av våre viktigste oppgaver er i samarbeid med våre kunder å finne de beste løsningene og produktene som gjør dere unike, og skaffer dere den ønskede oppmerksomhet til en spesiell anledning eller til organisasjonen generelt.

Våre dyktige prosjektledere og designere har alle lang erfaring innenfor sine områder og vi står klare til å hjelpe dere med alt fra idé- og konseptutvikling, design, produksjon og kommunikasjon til de ulike mottakerne, internt eller eksternt!

Vårt fokus er å finne de rette profilartiklene og produktene, i rett kvalitet og til rett pris levert til rett tid. I noen tilfeller er dette merkevarer eller standardvarer pakket inn i en unik historie eller det er utvikling av helt nye produkter som i seg selv gir det rette budskapet.

Gjennom snart 30 års erfaring har vi opparbeidet et omfattende leverandørnettverk i Norge, Europa og Asia. Derfor leverer vi ofte helt unike løsninger og produkter til svært konkurransedyktige priser!
Kun fantasien setter grensene. – Kontakt oss i dag for å sikre et kreativt møte!

Vi har siden etableringen av Artisti i 1987 hatt direkte produksjon av produkter i Kina. Det var faktisk det som var en av bakgrunnene for etableringen av selskapet.

Vi har opparbeidet oss en meget bred erfaring på alt fra kulturen til produksjonsmetoder og muligheter i Østen, og da spesielt i Kina. De siste 15 årene har vi også etablert samarbeid med flere produsenter i Øst- og Sør-Europa for spesialproduksjon av spesielt tekstilvarer, men også andre typer materialer i de tilfeller hvor det er den mest gunstige løsningen for våre kunder.

Å gi gaver til ansatte og kunder i anledning jubileer, høytider, konferanser eller konkurranser er alltid hyggelig. Verdien av å gi en gave er litt vanskelig å måle direkte opp mot effekten av et kampanjeprodukt eller velkomstpremie som utløser en umiddelbar salgsrespons. Firmagaver har imidlertid en mer langsiktig virkning enn man kanskje tenker på der og da!

Vi har god erfaring med å finne gaver som bygger opp under de langvarige relasjonene til de ulike mottakerne. Kom og se hva vi har gjort for andre kunder tidligere og la oss få anledning til å se om vi kan finne gode ideer til gaver som kan styrke deres bedrifts posisjon hos den enkelte mottaker.

Vi leverer de aller fleste kjente merkevarer innen sport og fritid og vi leverer også merkevarer fra flere ulike leverandører av uniformer, dresser og skjorter.

Vi er stolt leverandør av Norrøna sine produkter til B2B-markedet i Norge. Vi har ansvar for å co-brande Norrøna sine produkter med andre bedrifters logo slik at produktene opprettholder den velkjente kvaliteten også etter at de er logomerket.