Servicelogistikk

Vi har løsningene du trenger for distribusjon

Vi er en totalleverandør av tredjepartslogistikk for nettbutikker og bedrifter. Vi tilbyr tjenester i hele verdikjeden som bl.a. pakking, kundeservice, systemstøtte, lager, utsendelse og returhåndtering. For oss er ingen oppdrag for små eller for store, for enkle eller for kompliserte. Vi tilbyr kundetilpassede løsninger med lave oppstartskostnader og kort implementeringstid.

Produktmedia 11
Produktmedia 9

Pakking og distribusjon

Vi utfører alt fra enkle til komplekse og krevende oppdrag, og vi tilpasser våre tjenester etter deres behov og ønsket servicegrad. Fra nettbutikk vil ordrer gå sømløst til vårt ordresystem, ingen filutveksling er nødvendig. Dere kan også få tilgang til systemet og få full oversikt over deres kunder.

Vi gir dere tilgang til gode volumavtaler på emballasje og distribusjon, og dere velger selv om dere vil benytte dere av vårt tilbud eller benytte deres egne avtaler.

Produktmedia 16

Kundeservice

Vi leverer profesjonell kundeservice alle hverdager fra kl 0800 – 1600 som en integrert del av logistikkoppdraget. Vi betjener kundeservice i alle relevante kanaler som sosiale medier, chat, e-post og telefon, og vi setter opp FAQ og selvbetjeningsløsninger. Vi har et profesjonelt saksbehandlingssystem som sikrer dine kunder en rask og kvalitetssikker behandling.

Våre medarbeidere har lang erfaring og tar godt vare på deres kunder.

Produktmedia 12

Lager

Vi disponerer store arealer og tilbyr kundetilpassede og fleksible logistikkløsninger. Vi håndterer alle lagerets funksjoner som mottak av varer, håndtering av returer, sjekk av varer, registrering, returer, varetelling mm. Gjennom vår web-løsning har dere oversikt over varene, samt muligheten til å lage ordre og bestille varer. Vi kan automatisere rapportering med relevant statistikk eller gi beskjed når avtalt minimumslager er nådd.

Mediehuset Andvord

Gjennom Mediehuset Andvord tilbyr vi alt av pakking, distribusjon, kundeservice og lager.

Les mer om Mediehuset Andvord
Produktmedia 15
Produktmedia 15