Profilprodukter

TINE har valgt Artisti!

Tjenester

  • Design
  • Profilering

Prosjektet

Etter en anbudskonkurranse våren 2023 vant Artisti oppdraget om levering av profilprodukter til TINE konsernet frem til 2026! Avtalen innebærer utvikling og levering av produkter som skal støtte oppunder og forsterke TINE sine egne merkevarer. Produkter til merch i butikk, internprofilering, TINE eksport, messe og festivalantrekk, premier til forbruker konkurranser m.m.

«Det er et omfattende arbeid med å finne de rette produktene til de ulike prosjektene, og selv om vi har lang erfaring med dette så er det like spennende og utfordrende hver eneste gang» sier Øivind Johannessen som er hovedansvarlig prosjektleder i Artisti.
Levering av t-skjorter og sekker til TINE Fotballskole og TINE Stafetten sine ca. 170 000 deltakere i 2024 er også en del av avtalen.

«Artisti har vært en av hovedleverandørene til TINE på profilering i 30 år og vi er stolte og glade for at TINE nå ønsket å forlenge dette samarbeidet i ytterligere 3 år igjennom en rammeavtale. Godt internt arbeid over tid av en kreativ gjeng med prosjektledere, innkjøpere og designere er hovedårsaken til at vi fikk denne avtalen der også bærekraft har vært et sentralt fokus» uttaler daglig leder Tor Akersveen.