Hopp til innhold

Kampanjeproduksjon

Vi har løsningen for dine kampanjer! Vi har har mer enn 20 års erfaring i å levere produkter og tjenester til direkte markedsføringsaktiviteter, og leverer kostnadseffektive produkter og tjenester av høy kvalitet.

  • Dobbelt opp med nyeste Canonteknologi
  • I 2020 slo Artisti og Mail4You seg sammen og en stor og moderne maskinpark ble samlet i Mail4You sine lokaler på Harestua. Vi er derfor godt rustet til å tilby våre kunder enda bedre tjenester innen DM-produksjon og kampanjer. Vi printer digitalt, ferdiggjør, konvolutterer, plastpakker og postlegger store og små volum.

    Ta kontakt med oss!

Tjenester

Med digitalprint trenger du ikke lenger brenne inne med et overopplag. Vi kan enkelt gjøre endringer i dine trykksaker og printe nytt for deg i små og storee opplag. Vi printer ensidig/tosidig på papir opptil ca. 300 gram i de fleste formater. Alt kan printes med personifisering, strekkoder, QR-koder ol.

Vi kan plastpakke magasiner og medlemsblader ved bruk av klarplast eller plast med hvit stripe. Vil du ha med et brev eller en giro er det er mulig å benytte inntil 4 ekstra vedlegg i utsendelsen. Om du ikke ønsker å benytte plast, kan vi Inkjet adressere direkte på omslaget.

Vi etterbehandler fra rull eller ark. Etterbehandling og kutt/fals med løs kupong, kutt til spesialformater. Kryssfals, vindusfals, overlegg, rilling og perforering. Våre moderne og fleksible konvolutteringsmaskiner håndterer opptil 7 ulike vedlegg i konvoluttstørrelser fra C6 til C4.

Vi håndterer innlevering hos distribusjonsselskapene. På grunn av store volum får vi rabatter som vi gjerne deler med deg. Kontakt oss for å få ett pristilbud.