Hopp til innhold

Kampanjeproduksjon

Vi har løsningen for dine kampanjer! Vi har har mer enn 20 års erfaring i å levere produkter og tjenester til direkte markedsføringsaktiviteter, og leverer kostnadseffektive produkter og tjenester av høy kvalitet.

  • Dobbelt opp med nyeste Canonteknologi
  • En vellykket DM/CRM-kampanje består av en mengde viktige detaljer. Vi har lang erfaring og høy kompetanse, og tilbyr fleksible og kostnadseffektive løsninger for grafisk produksjon. Vi er kjent i bransjen for å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, og er en solid samarbeidspartner for gjennomføring av dine kampanjer.

    Kontakt Per Magne Grøsle

Tjenester

En vellykket kampanje består av en mengde med viktige detaljer. Vi har spesialister som har ansvar for medierådgiving, kampanjeproduksjon, setter detaljene i system og tar hele ansvaret for gjennomføringen av kampanjen – fra strategi, planlegging, kanalvalg, til gjennomføring og oppfølging.

Vi arbeider tett med kunder og samarbeidspartnere når kampanjer gjennomføres. Lang erfaring, god planlegging, kreativitet og stort kontaktnett – alt dette sikrer optimale løsninger. Vi produserer og distribuerer som avtalt. I praksis er man ofte markedsavdelingens forlengde arm.

I produksjonsanlegget i Grimstad tar 25 dedikerte medarbeidere tak i kampanjen, enten det er enkle kampanjer eller avanserte og integrerte kampanjer.  Vi gjør laserprint på bane og ark, digital trykk, adressering, og alle former for ferdiggjøring, i tillegg til manuel eller maskinell pakking.

Vi utfører alt fra enkle til komplekse og krevende oppdrag. Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov og ønsket servicegrad, og sørger for kostnadseffektiv og sikker gjennomføring av oppdragene. Vi gjør alle former for ferdiggjøring, i tillegg til manuell eller maskinell pakking, og tilpasser innlevering for distribusjon via helthjem, Posten/Bring og Norpost.