Vi scorer høyt på bærekraftsarbeid

Artisti er tildelt Platinum-status av EcoVadis

31/10/2023

Artisti er tildelt Platinum-status av EcoVadis 1
Artisti er tildelt Platinum-status av EcoVadis 2
EcoVadis har gitt Artisti AS Platinum-medalje! Denne medaljen tildeles kun topp 1 % av de 100 000+ selskapene i hele verden som EcoVadis vurderer årlig.

EcoVadis’ vurdering er basert på vesentlige problemstillinger knyttet til hvert selskaps størrelse, beliggenhet og bransje, og reflekterer selskapets nåværende innsats og utfordringer.

Et større antall av våre kunder og potensielle kunder etterspør denne EcoVadis-poengvurderingen og benytter den som et viktig verktøy i vurderingen av Artisti som leverandør.

EcoVadis er en uavhengig bærekraftvurderingstjeneste som vurderer et selskaps bærekraftsledelse gjennom sine retningslinjer, handlinger og resultater. De tar utgangspunkt i 21 kriterier gjennom fire hovedkategorier: miljø, arbeidsrettigheter, etikk og bærekraftige anskaffelser.

www.ecovadis.com  – The World’s Most Trusted Business Sustainability Ratings

 

Artisti fortsetter bærekraftsarbeidet med full styrke

Vi er glade og stolte av å ha mottatt Platinum-medaljen fra EcoVadis, men vi i Artisti vil ikke bremse vårt arbeid av den grunn. Vi vil fortsette arbeidet med våre leverandører og produsenter og vi har ambisiøse mål for fremtiden.

De eksterne forventningene er økende og samtidig flytter EcoVadis, og andre som vurderer vårt bærekraftsarbeid, lista for å oppnå god score ytterligere for hvert eneste år, noe som krever kontinuerlig involvering av alle ansatte.