Artisti kjøper hele kundeporteføljen til Chr. Farup AS

31/08/2023

Artisti Profil AS er en markedsledende leverandør av bærekraftige profileringsprodukter. Vi bistår med alt – fra idé og design til produksjon, lagerhold og distribusjon. «Kjøpet er en del av vår strategi om å vokse ytterligere innenfor vår kjernevirksomhet. Ved å få med de ansatte fra Chr. Farup på laget styrker vi vår virksomhet ytterligere. Eksisterende kunder hos Chr. Farup vil få tilgang til et større system, som vil gi dem enda flere muligheter», sier daglig leder Tor Akersveen i Artisti Profil.

En solid bedrift med lang erfaring

Chr. Farup AS har over 40 års erfaring fra bransjen og god kompetanse innen kundeoppfølging og produktutvikling.

«Jeg er veldig stolt over det vi har bygget opp sammen med våre dyktige medarbeidere igjennom mange år, men vi føler nå at det er rett tidspunkt å gå inn i en større bedrift som Artisti, og jeg har troen på at dette også vil gi våre kunder nye muligheter i fremtiden», sier Petter Broch, eier og styreleder i Chr. Farup AS.

«Vi har merket at det blir vanskeligere og vanskeligere for små bedrifter å tilfredsstille de stadig økende kravene til bærekraftrapportering, sertifiseringer og våre kunders behov for helhetlige løsninger. Nå kommer vi inn i et konsern med enorm tilgang på ressurser og kompetanse. Samtidig ser vi at Artisti også er opptatt av bærekraft og menneskene i bedriften. Det var viktig for oss når vi først skulle selge», sier Broch.

«Vi har et mål om å være en bedrift med et solid fundament for våre kunder. Vi har de senere årene overtatt flere bedrifter på størrelse med Chr. Farup AS og historien har vist at dette har gitt oss et bredere spekter av kunder, og at de kundene har fått en økt effekt av et samarbeid med oss – så det har vært en vinn-vinn-situasjon for alle parter», sier Akersveen.

«Jeg ønsker Petter, Egil og Einar velkommen inn i Artisti-familien. Nå skal vi starte jobben med å bli bedre kjent, og sammen med våre øvrige ansatte bidra til at de kundene som følger med skal bli fornøyde», sier Akersveen.

Om Artisti

  • Artisti Profil AS er en del av Artisti gruppen og gruppen hadde en samlet omsetning i 2022 på 440 MNOK
  • Artisti gruppen består av selskapene Artisti Profil AS, Stem Agency AS, Artisti Campaign AS og Andvord Grafisk AS.

Om Chr Farup AS

  • Chr. Farup AS omsatte i 2022 for 13 MNOK