Om oss

35 års erfaring med komplette løsninger

Artisti har mer enn 35 års erfaring med utvikling og leveranse av komplette løsninger innenfor markedsføring. Vår kjernekompetanse og forretningskonsept er rettet mot bedrifter og organisasjoner som har mange ansatte, avdelinger, kunder og medlemmer spredt over hele landet.

Om oss 3

Vår visjon

Artisti skal være Norges fremste leverandør av profileringsprodukter. Ikke nødvendigvis den største, men den beste partneren for våre kunder. Artisti skal være et respektert symbol på den seriøse og profesjonelle delen av bransjen. Størst kunnskap på bærekraft, produktsikkerhet og leveringsdyktighet.

Om oss 2
Om oss 2

3 gode grunner til å velge oss

Vi er i topp 1% av mer enn 100 000+ vurderte på bærekraft

Vi legger ned mye arbeid i å være best i vår bransje på en bærekraftig forretningspraksis.

Vårt bærekraftsarbeid vurderes av uavhengige og anerkjente aktører.

Vi har god kompetanse, er solide og troverdige

Vi er en sterk samarbeidspartner, med lang erfaring, kunnskapsrike og trofaste medarbeidere, og et økonomisk og organisatorisk solid fundament.

Vi eier prosessen fra A til Å – Alt i ett hus!

Våre prosjektledere og prosjektteam er erfarne og følger prosessene fra A til Å. Som vår kunde drar du nytte av våre langvarige samarbeid med leverandørene, noe som gir god kvalitet og kontroll i alle ledd av produksjonen. Vi har bransjens beste logistikkløsninger i eget hus og vi kan tilbud gode fleksible bestillingsløsninger/nettbutikker.

Om oss 4

Et godt økonomisk resultat

Artisti har et solid økonomisk fundament og omsatte i 2022 for kr 125,5 millioner.

Totalt hadde konsernet en samlet omsetning på 450 mill. i 2022 med et godt økonomisk resultat og en positiv kontantstrøm. Konsernet har en egenkapitalandel på over 50 %, og har en AAA (trippel A) kredittrating fra Soliditet AS (Dun & Bradstreet).

Artisti AS er en del av Inference-gruppen.

Inference skaper verdier gjennom aktivt eierskap med fokus på langsiktig verdiskaping, og forpliktelse til åpenhet og integritet.

Inference
Vi endrer navn! 2
Vi endrer navn! 2