Hopp til innhold

Vi ønsker fire nye velkommen til Artisti.

Vi er i vekst, og i overgangen til et nytt år har vi fått fire nye bidrag til Artisti. Her kan du bli bedre kjent med dem.

Jennipher Johansen
Grafisk designer

Jennipher er en artig og dyktig nyutdannet grafisk designer som i tillegg har erfaring innen pedagogikk og undervisning. Selv som nyutdannet har hun hatt flere oppdrag fra tidligere arbeidsforhold. Hun har bidratt med utforming og videreutvikling av visuelle identiteter og konsepter, og har god kunnskap på teknikker innenfor animasjon, responsivitet og  optimalisering for universell utforming på digitale flater.

Jenniper er 26 år og vokst opp i Drammen. Hun bor nå i Oslo og er samboer med Georg. På fritiden liker hun dans og trening. Hun er tidligere norgesmester i Cheerdance.

 

Halvor Grinnes
Prosjektleder

Halvor har lang erfaring fra profilbransjen og jobbet med reklame og merkevarebygging siden 2009. De siste årene har han drevet eget byrå med salg av profilprodukter, design av websider og satt opp nettbutikker. Med denne bakgrunnen kjenner Halvor godt til hele salgsprosessen fra A til Å. Halvor har godt forhold til kundene sine, som følger han år etter år. Han ser nå frem til en ny hverdag med hyggelig kollegaer rundt seg.

Halvor er gift med Lene Grinnes som jobber i designteamet. De har to jenter sammen på 10 og 12 år. Utenom jobb er Halvor aktiv med tennis, trening og toppturer på ski. Han reiser hvert år til Lofoten for å kjøre randone. Det er få steder som slår Lofoten med sin vakre natur. Han er også lidenskapelig opptatt av musikk, og bruker mye tid på konserter og festivaler. Etter to år med nedstengning er det dette han gleder seg mest til å få oppleve igjen.

 

Bente Schatten
Innkjøper

Bente er en gammel kjenning hos Artisti med 7 års fartstid fra tidligere ansettelser der hun jobbet med nettbutikker, økonomi og innkjøp. De tre siste årene har Bente jobbet som innkjøper i politiet, og det er på ingen måte noen ulempe å ha med seg noen ryddige år i staten når man skal strukturere arbeidsmengden i Artisti Profil. Bente jobber nå med innkjøp, økonomi og salgsstøtte, og har i tillegg en selvoppnevnt birolle som munnrapp skribent og referent med egen snert ved sosiale anledninger.

Hun bor staselig til i den urbane delen av Harestua i godt selskap med seg selv, og har tre voksne sønner som for lengst har flyttet ut. Korpsmusikk fyller mye av fritiden og slagferdig som hun er, spiller hun slagverk i opptil flere korps på en gang. I pandemien ble det kjedelig, så det siste året er det kjøpt inn både felleski, SUP brett, sykkelhjelm, tursko og truger som benyttes sånn akkurat passe flittig…

 

Kjetil Mjøen Haug-Larssen
Prosjektleder

Kjetil har også lang erfaring fra profilbransjen. Bortsett fra et par «gjesteopptredener» som ansatt, har han i stor grad drevet sitt eget profilfirma – Grafisk & Gaver AS – siden 2000. Perfekt timing å starte å jobbe i Artisti Profil akkurat nå. Savnet etter gode kollegaer har vært stor.

Kjetil har to barn, Simon og Katinka. Han har spilt håndball, og var aktiv på A-laget i Nordstrand … for noen år siden. Ellers er han opptatt av å holde seg i form.