Hopp til innhold

Vant anbud for Osloregionen

Osloregionen har behov for ny profil, og gjennomførte i den sammenheng en anbudskonkurranse hvor fire byråer var med å pitchet og Design Container hadde den beste løsningen.

Design Container avsluttet året med å inngå et nytt kundesamarbeid. Samarbeidsalliansen Osloregionen består av 79 kommuner og fem fylker, inkludert Oslo kommune, og arbeidet skal bidra til å styrke posisjonen som en konkurransedyktig og bærekraftig region, både nasjonalt og internasjonalt.

Profilen skal moderniseres og tydeliggjøres. ”Action speaks loader than words”, er kommentaren fra kundesiden som har vurdert både løsningsforslag og tidligere arbeider fra Design Container.

Teamet hos Design Container består av rådgiver Kjersti Svang Olsen og designer Thomas Sannes.

”Offentlige anbud krever mye innsats og tid. Vi prioriterer derfor veldig nøye hva vi deltar på, og da er det ekstra gøy å se at når vi legger ned kruttet så får det uttelling. Vi setter ekstra stor pris på å vinne akkurat dette anbudet da vi ser at det er et stort potensiale for våre tjenester innen destinasjonsmarkedsføring,” sier byråleder Linn-Cecilie Linnemann.

Design Container arbeider allerede med Oslo Brand Alliance, som også Osloregionen er en del av, på prosjektet #ProjectOsloRegion Undersøkelser viser at Oslo er ukjent ute i verden. Siden ingen velger Oslo ”by coincidence”, enten det gjelder å bosette seg, studere, arbeide, investere, etablere bedrift, forske eller besøke som turist. #ProjectOsloRegion ble startet av Oslo kommune for å etablere en internasjonal profileringsstrategi for Oslo.

For å hjelpe til med å sette strategien ut i livet har Design Container utviklet en digital verktøykasse som inneholder strategiens viktigste innhold, nemlig Merkevarefilteret. Du også kan ta en test for å sjekke om du er on brand.