Hopp til innhold

TUFTE velger Artisti som samarbeidspartner

TUFTE Wear og Artisti Profil har nå inngått en samarbeidsavtale hvor Artisti skal være TUFTEs representant og samarbeidspartner i B2B-markedet.

Olaf Tufte og Per Øyvind Jacobsen har de siste årene bygget opp Tufte Wear til å bli en solid leverandør av klær i bambusviskose og det populære Bambull®-materialet, i det norske markedet. De siste to årene har de utvidet sortimentet betydelig, blant annet med produkter i SoftBoost™, som er Tuftes egenutviklede materiale. Dette er ekstra slitesterkt og komfortabelt. Materialet er laget på en svært miljøvennlig måte, noe som er viktig for Tufte Wear.  Selskapet har hatt en betydelig vekst de siste to årene.

«Vi er veldig fornøyde og glade for at TUFTE har valgt Artisti som sin partner og at de ser viktigheten av å ha en dedikert partner i dette markedet. Vi har lang erfaring fra arbeid med andre sterke merkevarer i B2B-markedet og er veldig optimistiske på at også TUFTE skal bli en tilsvarende suksess i gave- og profilmarkedet,» sier Tor Akersveen, daglig leder i Artisti Profil.

«Produktene til Tufte er av ypperste kvalitet og egner seg godt for bedrifter som ønsker å kle opp sine ansatte i varme og gode produkter. Vi har stor tro på at dette kan bli en suksess på B2B-markedet og at det allerede i år vil være mange ansatte som finner et TUFTE-produkt i julegaven fra sin arbeidsgiver,” fortsetter Akersveen.

For å markere starten på dette samarbeidet vil Olaf Tufte holde et gratis motivasjonsforedrag hos Artisti den 24.oktober for våre kunder og samarbeidspartnere. For påmelding send e-post til seminar@artisti.no

”På åpningsdagen 24.oktober vil vi ha gode tilbud til alle bedrifter som er innom og besøker oss. For de som ikke har anledning til å delta på selve seminaret vil vi også ha noen gode tilbud ut oktober til de som kommer innom vårt showroom. Benytt denne muligheten til å kjøpe arbeidstøy og/eller julegaver til dine ansatte,” avslutter Akersveen.

Bilde: Fra TUFTE Wear.