Hopp til innhold

Artisti Profil vokser videre

To nyansettelser markerer starten på 2019 for Artisti Profil.

Lene Berg og Caroline Quist er hentet inn for å styrke salgsteamet i bedriften. Lene og Caroline kommer begge fra Wittusen & Jensen hvor de jobbet med reklameartikler og firmagaver.

– Den følelsen jeg får av å hjelpe mine kunder med å gjøre sin bedrift godt synlig og å markedsføre seg på en god måte, gir meg så utrolig mye. Jeg elsker den variasjonen og utfordringene det gir å jobbe med så mange ulike produkter og mennesker. Det å ha en tett dialog med mine kunder for å forstå deres behov og måte å tenke på er utrolig viktig. Jeg tenker at de gangene jeg får være med å bidra i prosessene helt fra starten av hos kunden, er så absolutt de beste, sier Caroline Quist.

– Artisti Profil har en solid og profesjonell måte å tilnærme seg kunder og oppgaver på som passer meg veldig bra. Jeg gleder meg til å jobbe mer spisset med produkt­ og firmagaver, i tillegg til å bygge merkevarer i et lengre perspektiv gjennom gode opplevelser, sier Lene Berg.

– Artisti skal være en attraktiv og fremtidsrettet arbeidsplass og vi er derfor glade for at Lene og Caroline ønsker å jobbe hos oss. De vil bidra til en enda bedre oppfølging av våre eksisterende kunder og til å håndtere den veksten vi har hatt de siste månedene og som vi vil ha ut over i 2019. Vi ønsker dem begge varmt velkommen til Artisti Profil og Artisti-familien, sier daglig leder Tor Akersveen.