Hopp til innhold

Vi søker regnskapssjef til Artisti-gruppen

Vi søker en erfaren regnskapsfører med sans for å jobbe operativt.

Vi søker ny økonomi- og regnskapssjef. Personen vi søker må være en erfaren regnskapsfører med sans for å jobbe operativt og ta aktivt del i alle avdelingens oppgaver, som er:

– Kontering og elektronisk utsendelse av inngående fakturaer
– Bokføring, remittering og filbehandling
– Bankavstemming
– Lønnskjøring med tilhørende oppgaver som reiseregninger, sykemeldinger etc.
– Rapportering til offentlige myndigheter MVA, Aga og A-melding etc.
– Periodiseringer og månedsrapportering
– Årsoppgjør

Avdelingen har ansvar for økonomi og regnskap ovenfor alle konsernets selskaper. Stillingen innebærer personalansvar for avdelingens øvrige ansatte. Vår nåværende økonomi- og regnskapssjef slutter etter mange år, og hans etterfølger vil ta over alle arbeidsoppgaver.

Vi søker en person med relevant høyere utdannelse, erfaring som regnskapsfører, og gjerne med erfaring fra økonomi- og regnskapsledelse.

I tillegg til faglige kvalifikasjoner, er vi opptatt av personlige egenskaper som kan understøtte vårt gode arbeidsmiljø og våre verdier. Godt humør, struktur, gjennomføringsevne, og å kunne jobbe selvstendig er en forutsetning.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer, utfordrende arbeidsoppgaver, gode lønnsbetingelser og forsikringsordninger.

Arbeidsted er på Østerhus i Grimstad sammen med andre fellestjenester for personal og IT/IS.

Du kan lese mer om Artisti-gruppen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til CEO Øyvind Rønningen på 90985991 / or@artisti.no, eller nåværende regnskapssjef Audun Annonsen 48005643 / aa@artisti.no

Søknad med CV kan sendes pr. e-post til or@artisti.no så snart som mulig!