Hopp til innhold

Leverer produkter til verdens største stafett

 

I 2017 fikk stafetten ny rekord med 109 000 deltagere. Hvert år møtes ungdommer fra 6.-9. klasse, fordelt på 290 idrettsarenaer for å løpe, juble og heie.

Ideen til TINEstafetten kom i 1993, da NM i friidrett ble arrangert i Tønsberg. Siden den gang har løpeglade skoleelever fra hele landet deltatt i det som har blitt verdens største stafett.

Hvert år møtes ungdommer fra 6.- 9. klasse, fordelt på 290 idrettsarenaer for å løpe, juble og heie. I 2011 rundet TINEstafetten 1 million løpere og i 2017 fikk stafetten igjen ny rekord med nesten 109 000 deltagere.

Artisti Profil har i 2016 og 2017 hatt ansvaret for designutvikling, produksjon og distribusjon av 250 000 løpetrøyer, profilartikler og annet materiell ut til arrangører fordelt i hele Norge.

Produktutvikling og produksjon
Designutvikling, prøveproduksjon og annet forarbeid ble utført av Artisti i tett samarbeid med sponsoravdelingen i TINE.

Produksjonen av trøyene ble utført hos vår samarbeidspartner i Kina, og prosessen ble nøye kontrollert på stedet av våre innkjøpere. Tilstedeværelse under produksjonen er viktig for å kontrollere at både produkt og arbeidsforhold er i henhold til både våre egne og kunders krav til Code of Conduct. Disse omhandler etisk handel, sikkerhet og arbeidsmiljø. Les mer om Etisk handel her.

I tillegg har vi i disse to årene produsert og  levert 140 000 ryggsekker, 84 000 spesialproduserte fotballtrøyer og trykket på 84 000 NIKE fotballtrøyer til TINE Fotballskole som TINE arrangerer i samarbeid med Norges Fotballforbund.

Logistikk og distribusjon
Vårt logistikksenter i Grimstad sørget for at alle deltakerne fikk sin deltakertrøye til rett tid og sted!

Vi plukker, fordeler og distribuerer ut til de ca 740 ulike arrangørene i hele landet – fra Mandal i sør til Longyearbyen i nord. I tillegg var det også noen arrangementer på Mallorca og på fastlandet i Spania.

Foto: Tine