Hopp til innhold

Profilartikler og firmagaver

Som ledende fullservice markedsleverandør har vi det bredeste utvalget av profilartikler, markedsmateriell og firmagaver til alle mulige anledninger. Vi kan bistå med alt fra idé- og konseptutvikling til prisgunstig produksjon, lagerhold og distribusjon.

Produkter og tjenester

Vår viktigste oppgave er deg!

I samarbeid skal vi finne de beste løsningene og produktene som gjør dere unike og skaffer dere den ønskede oppmerksomhet til en spesiell anledning eller til organisasjonen generelt.

Våre dyktige prosjektledere og designere har et stort ønske om å hjelpe deg med alt fra idé- og konseptutvikling, design, produksjon og kommunikasjon til dine interne og eksterne målgrupper. 

Vi har stort fokus på å finne de rette produktene og tjenestene, i rett kvalitet, til rett pris og levert til rett tid.

Gjennom over 30 års erfaring har vi opparbeidet et bærekraftig og omfattende leverandørnett i Norge, Europa og Asia. Derfor kan vi levere unike løsninger og produkter til svært konkurransedyktige priser. Kun fantasien setter grensene.

Profilartikler

Markedsmateriell

Gaver

(merkevarer er innenfor alle kategorier)

 

Idé- og konseptutvikling

Har du tanker om et prosjekt, tjeneste eller produkt og trenger hjelp til å komme videre? Sammen kan vi ta steget mot lansering av et nytt produkt eller en tjeneste. En kombinasjon av kreativitet og strategi er avgjørende for hvor vellykket en kampanje blir.

 

Hva er design?

Design, det er å gi ditt produkt eller tjeneste en personlighet og en stemme, og denne personligheten og stemmen skaper tettere relasjoner mellom produkt og bruker.For oss handler det alltid om deg som kunde; og hva som vil fungere best for nettopp deg og din bedrift. Vårt ønske er å være en utviklingspartner slik at vi sammen kan finne den løsningen som best vil hjelpe deg å formidle ønsket budskap på en fordelaktig måte.

God design er kommunikasjon som virker
God design skaper verdier

 

Spesialproduksjon (eller ferdig vare)

Vi har siden 1987 hatt spesialproduksjon av produkter i Kina. Det var faktisk en av bakgrunnene for etableringen av Artisti. Gjennom disse årene har vi opparbeidet en bred erfaring på Østens kultur, produksjonsmetoder og muligheter.

De siste 20 årene har vi også opparbeidet et omfattende leverandørnett i Norge, Europa og Asia for spesialproduksjon.

 

Løsninger – komplett leveranse

Lager/Logistikk/kundesenter

Artisti har lang og omfattende erfaring med logistikk- og kundeservicetjenester som vi kan tilby deg. Vi har ulike driftsmodeller som forenkler ditt arbeid ned mot et minimum og samtidig gir deg 100 % kontroll på alt av varer, priser, design mm.

Skisse på en av våre driftsmodeller:

 

 

Nettbutikker

Artisti tilbyr komplette løsninger for salg og kommunikasjon. Vi drifter i dag et titalls nettbutikker. Nettbutikkene settes opp med chat, e-post og telefon direkte mot vårt kundeservice. Alle nettbutikkene «hostes» på egne servere og har egne IT-ansatte som håndterer dette.

Prosjekter inn her

Bærekraft

«Bærekraftig utvikling er utvikling som tilfredsstiller dagens behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å tilfredsstille sine behov».

Artisti Profil AS har forpliktet seg til FNs bærekraftmål nr 8 og nr 12. 

Dette gjør vi gjennom vår nære kontakt med leverandører og produsenter vi benytter oss av, kontroll på bruk av råvarer, besøk på fabrikker/produsenter og tiltak her hjemme som er med på å redusere vår påvirkning på miljøet og bidra til en mer bærekraftig forretningspraksis.

Vårt foredrag om bærekraft og profilering er tilgjengelig her.

Hva er miljøvennlig?

Vi får ofte forespørsel fra kunder om miljøvennlige produkter. Men hva er miljøvennlig egentlig? Dette er et spørsmål vi ofte må spørre våre kunder da begrepet miljøvennlig kan variere veldig. 

Vi anser det som viktigst av alt at våre kunder har gjort seg opp en mening om hva som er miljøvennlig for dem i stedet for at man skal prøve å vise seg miljøvennlige ved å kjøpe et såkalt miljøvennlig profilprodukt. 

Vi kan skaffe akkurat de produktene dere ønsker, men vi råder også til å tenke igjennom hva det er man ønsker skal være miljøvennlig. Våre standpunkt om dette er godt illustrert i vårt foredrag om bærekraft i vår bransje. 

 

Sertifiseringer

Artisti Profil er ISO-sertifisert innen:
EN-NS ISO 9001:2015 – Ledelsessystemer for kvalitet
EN-NS ISO 14001:2015 – Ledelsessystemer for miljø 

 

Artisti Profil AS er tildelt GULL-status hos EcoVadis (aktiv link til EcoVadis.com)

 

Samarbeid og medlemsskap

Medlem av Etisk Handel Norge siden 2008.
Medlemsskap i Grønt Punkt Norge.