Hopp til innhold

Ny løsning for petfavoritefood.no har bidratt til økt konvertering og mange flere abonnenter!

Artisti-gruppen har utviklet ny e-handelsløsning med abonnementsstyring i SAP. Alle prosesser er satt opp i workflow og automatisert.

Petfavoritefood.no selger hundefôr og kattemat i abonnement, levert hjem på døren! I den nye e-handelsløsningen som er basert på Magento 2 – er det lagt stor vekt på funksjonelt design og brukeropplevelse.

Finn relevant produkt raskt
Kunden kan finne raskt frem til relevante produkt via filtre for produktegenskaper som aktivitetsnivå, rasestørrelse, alder, smak, spesielle egenskaper mv.

Tydeliggjøring av pris og produktegenskaper
I produktvisning er det lagt vekt på å få frem de viktigste egenskapene, og ikke minst presentere pris pr. enhetsstørrelse – slik at kunden har en sammenlignbar prisreferanse, og kan reelt velge det rimeligste alternativet.

Tilbud om å bli abonnent – og med forslag til leveringsintervall!
Når kunden legger produktet i handlekurv, får kunden tilbud om å bli abonnement med hvilke fordeler dette gir. Deretter tar kunden valg for hvor ofte produktet skal leveres, eller får et automatisk forslag til leveringsintervall ut i fra størrelse på hunden eller katten!

Effektiv utsjekk og betaling med VIPPS
Løsningen er satt opp med en one-page-checkout og hvor kunden kan registrere seg ved å taste sitt mobiltelefonnr. Konseptet er basert på fri levering hjem på døren når man handler for over kr. 500,- Dette kommer som et automatisk leveringsforslag om det er tilgjengelig der kunden bor! Ved siden av betaling med Visa/Mastercard via Nets, er det implementert VIPPS-betaling. Selv om VIPPS betaling for netthandel er i en relativ tidlig fase velger så mange som 50% å benytte denne betalingsmåten!

Full oversikt og kontroll på abonnement
På ”Min side” har kunden full oversikt over alle abonnement med dato for neste planlagte levering.  Her kan man justere leveringsintervall, og dersom dato for neste levering ikke passer, kan kunden selv sette ny leveringsdato.

Automatiserte prosesser i workflow
Abonnementstyring og ERP er implementert i SAP, og hvor alle prosesser er automatisert frem til pakking og utsendelse i siste ledd.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med Nils Jacob Førli eller Øyvind Rønningen

Se løsningen her; www.petfavoritefood.no