Hopp til innhold

Ny daglig leder i Artisti Dialog

 

Møt Kjell-Petter Olsen, vår nye daglige leder i Artisti Dialog! 👋

Han er en lang, trivelig fyr med røde krøller og et smil på lur. Han spiller fortsatt fotball med «gutta»⚽️, og synes å gå elleve mil på ski og få skjegget fullt av is er gøy.

 

 

Kjell-Petter er ny i Artisti Dialog, men har lang erfaring, og er nærmest vokst opp i DM-bransjen. Kjell-Petter er utdannet siviløkonom, og har jobbet med markedsføring og ledelse i både inn- og utland. Han har vært markedssjef og daglig leder i Firkløveren Norge i ti år, og var ansvarlig for deres USA-oppstart. Før det var han markedsdirektør i Viasat Broadcasting, og daglig leder i Hjem-Is og Sportmann. Fra 2004 har han vært daglig leder i DM Kompetanse, som nå har blitt en del av Artisti Dialog. Fellesnevneren i hans karriere er systematisk salgs- og markedsarbeid med spisskompetanse på rekruttering av nye kunder. 

Kjell-Petter mener 1 til 1-kommunikasjon fortsatt er svært viktig. – Fellesnevneren for de fleste av våre kunder er å få oppmerksomhet rundt produktet sitt, eller sin humanitære sak. 1 til 1-kommunikasjon og kampanjer rettet direkte til rett person eller målgruppe, med riktig produkt, tilbud og budskap, er vinnende faktorer i responsutløsende markedsføring.

– Mine beste tips for god 1 til 1-kommunikasjon er å finne riktig målgruppe, ha et godt og relevant tilbud som er presentert slik at man oppnår oppmerksomhet som genererer et ønske om å kjøpe eller gi et bidrag.

Vi jobber kontinuerlig med taktiske resultatorienterte kampanjer. Alle aktiviteter måles og analyseres ut fra effekt og lønnsomhet, og vi ser dette i lys av langsiktige planer. Merkevare, profil og kjennskap er ikke så enkelt å måle, men det vil på sikt styrke lønnsomheten.

– Det er viktig å skape et positivt  og engasjerende arbeidsmiljø, og gi fellesskapsfølelse og frihet til å tenke og beslutte selv, kombinert med tydelige mål og ansvar. Trivsel og humor er veldig viktig. Skal vi prestere over tid, må vi like det vi holder på med. Jeg forsøker å være en lagspiller og coach som legger til rette for utvikling og mestring.

Vi ønsker Kjell-Petter hjertelig velkommen som vår nye daglige leder, og gleder oss til fortsettelsen!