Hopp til innhold

Norges Fotballforbund velger Artisti som partner

Artisti har inngått samarbeidsavtale med NFF innenfor områdene nettbutikktjenester, CRM og profilartikler. Som en del av denne avtalen har Artisti Dialog utviklet tre separate nettløsninger for NFF.

En av nettløsningene er en bestillingsportal for alle klubbene som deltar i Telenor Xtra sin landsomfattende fotballfritidsordning. Dette er et samarbeid mellom Telenor og NFF og går ut på at utdannede trenere sørger for et godt og kvalitetssikret tilbud til barn etter skoletid. Vår nettløsning er utviklet for å strukturere bestillinger og distribusjon av fotballutstyr som Telenor sponser klubbenes deltakere med. Ca 120 klubber er til nå med i denne ordningen, som alle fotballklubber i Norge kan søke om å bli en del av. (bestilling.telenorxtra.no).

I tillegg er det utviklet en nettbutikkløsning for kretser og klubber når de skal bestille materiell og litteratur for blant andre trenere, ledere og dommere, samt informasjonsmateriell om anlegg og barne- og ungdomsfotballen. (nettbutikk.fotball.no)

Den tredje løsningen er en ren kommersiell nettbutikk for salg av supporterutstyr til fotballandslagene. (drakt.fotball.no)

Artisti er i tillegg lisensiert leverandør til Norges Fotballforbund på profileringsprodukter. Vi leverer supporterskjerf, pins og andre produkter med det offisielle NFF krestet.