Hopp til innhold

'

Hegnar Bokklubb – suksessen som driftes av Artisti

Ved hjelp av «hyllevare» av programvare har Artisti-gruppen satt sammen en kostnadseffektiv bokklubbløsning som inneholder funksjonalitet du vanligvis kun finner i fagsystemer for abonnementsdrift. Løsningen tilbyr også automatisert og hendelsesstyrt kundedialog.

Hegnar Media har i en årrekke drevet bokklubb med stor suksess. Bokklubben retter seg inn mot næringslivet og har bøker innenfor flere kategorier som spenner fra økonomi til jus.

Artisti-gruppen leverer tjenester til Hegnar Media innenfor store deler av deres verdikjede, fra kundeservice, abonnementsdrift, systemstøtte, lagring, pakking og utsendelse av bøker til bokklubbens medlemmer.

Den nye løsningen er brukervennlig og bidrar til effektiv drift hvor medlemmene selv kan administrere sine abonnement, bestille bøker, ha oversikt over bestillinger, fakturaer og leveranser.

Løsningen ivaretar GDPR og medlemmene kan ajourholde typer av samtykker for ulike kanaler. Medlemmene kan også gjøre valg for å få medlemsbladet i elektronisk format.

«Vi er svært tilfreds med den nye løsningen, og Artisti som leverandør og samarbeidspartner», Glenn Martinsen forlagsdirektør i Hegnar Media Bokklubb»

Involverte avdelinger

Logistikktjenester