Hopp til innhold

Frokostseminar med Olaf Tufte

Frokostseminar med Olaf Tufte hos Artisti Profil
Frokostseminar med Olaf Tufte hos Artisti Profil

«Det er alltid mulig å bli bedre» – Olaf Tufte

Dette var åpningsreplikken til OL-vinner, Olaf Tufte da han innledet frokostseminaret hos Artisti Profil tidligere i uken.

For å markere at Artisti Profil har innledet et eksklusivt samarbeid med Tufte Wear inviterte vi kunder og samarbeidspartnere til frokostseminar hvor selveste OL-vinner, Olaf Tufte holdt et svært motiverende foredrag. Det var fullt hus med over 60 gjester som lot seg inspirere av Olafs livshistorie og livsfilosofi. Han fanget hele publikum med sin dedikasjon, sitt engasjement og vilje av stål.

I tillegg til foredrag arrangerte vi ro-konkurranse hvor alle kunne prøve å slå Olaf Tufte på hjemmebane. Til tross for at Olaf rodde med en arm, gikk han av med seieren. Blant de andre 30 som forsøkte seg i konkurransen ble det kåret én damevinner og én herrevinner, og begge to fikk en flott premie fra Tufte Wear.

«Vi er veldig fornøyde med arrangementet! Vi hadde regnet med bra oppmøte, men et fullsatt kontorlokale, var over all forventning», forteller Tor Akersveen, daglig leder i Artisti Profil, smilende.