Hopp til innhold

En virtuell tur i fremtidens hjem

Med mobilen og et par VR-briller kan EATONs kunder nå få en virtuell presentasjon av deres smarthjem-løsninger.

Artisti profil har sammen med Design Container utviklet en virtuell reise i en leilighet for å vise smarthjem-løsning xComfort.

Eaton er en global teknologileder med blant annet produkter og tjenester for eneboliger og flermannsboliger. Deres xComfort er et trådløst styringssystem for det elektriske anlegget i huset, som gir huset smartere funksjoner, større sikkerhet, og økt komfort.

”Dette har vært et godt verktøy for oss både mot sluttkunder på messer, stands og i direkte salgspresentasjoner, samtidig som vi også har brukt dette ut mot elektrikere og andre som arbeider med salg og montering av løsningene. Dette har blitt veldig godt mottatt!,” sier Øystein Engebretsen, Produktsjef for xComfort i Eaton Norge.

Sammen med VR-visningen ble det levert VR-briller med logo og QR-kode trykket på. Ved å scanne QR-koden kommer man rett til visningen.

«Her har vi fått til en presentasjon som viser de mange fine mulighetene som ligger i EATON sine løsninger. Med denne løsningen fanger man kundens oppmerksomhet og lar de får ei reise uten forstyrrelser. Dette er en fin måte å presentere produkter og steder på, men kan også brukes i f.eks opplæring og undervisning. Vi hjelper dere med kreative løsninger og visninger», sier Cato Johansen, prosjektleder hos Artisti Profil.

” Ved å få kunden til å interagere med løsningen opplever vi økt engasjement og får vist produktene på en enklere og mer forståelig måte. Vi ser mange områder hvor denne teknologien er appliserbar, spesielt på messer og i kampanjesammenheng. Det er mulig å knytte visningene opp mot Google Analytics for å hente ut brukerdata, som igjen gir et bedre grunnlag for videre markedsføring,” avslutter Haakon Rølmann, konsulent hos Design Container.