Hopp til innhold

Ønsker du en effektiv og brukervennlig donasjon/giver-løsning?

Enkelhet, gir fokus og høy konvertering. I vår donasjon/giverløsning skjer alt i samme skjermbilde, og man mister ikke fokus!

Alt integrert på èn side
Løsningen fungerer ved at giveren gjør registrering ved å taste sitt mobilnummer, og gjennomfører betaling via VIPPS, som er integrert på samme side. Dette gir en effektiv og brukervennlig løsning.

Mulighet for å tilpasse beløp og formål
Løsningen kan konfigureres med faste beløp, eller valgfritt beløp, og man kan også definere bestemte formål om det er relevant og ønskelig.

Informasjon/returdata
Løsningen kan enkelt integreres mot ulike CRM, medlemssystemer, og økonomi/ERP-systemer, for overføring av opplysninger om giver og transaksjonsdata.

Tradisjonelle løsninger har høyt frafall ved betaling
Tidligere løsninger er i stor grad basert på betaling med kort. Det at man må taste kortnummer, sikkerhetskode og utløpsdato, og ofte må bekrefte sin identitet via BankID, bidrar til betydelig frafall.

Betalingsløsningen er ofte ikke en integrert del av siden
Når betalingsløsningen ikke er en integrert del av siden, må man forlate donasjon/giver-siden for så å åpne en ny side. Den nye siden innholder informasjon og gjennomføring av selve betalingen, ofte i flere ledd. Dette bidrar til frafall og gir en dårligere brukeropplevelse.

Enkelhet, gir fokus og høy konvertering
Det at kortopplysninger og at betalingsløsningen ikke er en integrert del av siden, bidrar sammen til at mange faller fra i siste ledd, og man utelukker grupper av relevante givere som finner løsningene for uoversiktlig og komplisert. I vår donasjon/giverløsning skjer alt i samme skjermbilde, og man mister ikke fokus!

Hvorfor er VIPPS betaling?
Det er over 2 millioner personer i Norge som har lastet ned VIPPS-appen. Kjennskapen til VIPPS er også stor blant eldre, og hele ni av ti over 50 år kjenner til betalingstjenesten. I tillegg har over 100 banker i Norge blitt enige om å videreutvikle VIPPS sammen. Vi tror det vil gjøre VIPPS til foretrukket betalingsløsning både for on-line/mobilbetaling, og e-faktura i Norge.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med en av våre rådgivere Knut Martinsen eller Bjørn Korterud