Hopp til innhold

Magento 2 gir Røde Kors butikken nye muligheter

Artisti og Røde Kors har hatt et samarbeid i mange år innenfor flere av Artisti sine tjenesteområdene.

19. april i år re-designet og lanserte vi en ny nettbutikk for Røde Kors, rodekorsbutikken.no. Etter flere runder med kravspesifikasjoner ble den nye nettbutikken etablert på vår Magento* 2 plattform. Nettbutikken ble lansering i henhold til prosjektert fremdriftsplan.

I tillegg til at Artisti Dialog leverte en omfattende nettbutikk med mye tilpasninger i Magento, leverer også Artisti logistikktjenestene ved lagerhold, pakking og distribusjon av alle ordre som kommer inn. Artisti er også hovedleverandør av produktene i Røde Kors butikken.

Vårt samarbeid som totalleverandør til Røde Kors butikken fungerer meget bra. Tilbakemeldingene fra Røde Kors er veldig gode, og vi er stolte av å være en foretrukket samarbeidspartner til Røde Kors.

«Artisti som totalleverandør til Røde Kors butikken har gitt oss en vesentlig bedre nettbutikk enn den vi hadde. Deres tilstedeværelse som rådgivere, planleggere og problemløsere har vært til uvurderlig hjelp for oss. Magento 2 har gitt oss muligheter vi tidligere ikke hadde. Med Artisti sin kompetanse på laget finner vi alltid en løsning når nye tilpasninger skal gjøres» sier Kari Mette Hansen, ”Butikksjef”.

Magento er verdens største nettbutikkplattform, og det er estimert at 25% av verdens nettbutikker kjører på denne plattformen. Siden den er basert på åpen kildekode, er det et digert økosystem rundt Magento, noe som betyr flere fordeler for deg som kunde.