Hopp til innhold

eCommerce

Vi tilbyr produkter og tjenester i hele netthandel verdikjeden, og kan kan hjelpe deg med alt fra utvikling av nettbutikker til fulfillment. Vi er spesialister på utvikling og drift av nettbutikkløsninger på Magento 2 plattformen.

  • Røde Kors butikken
  • Vi kan tilby produkter og tjenester i hele netthandel verdikjeden. Vi kan hjelpe deg med alt fra utvikling av nettbutikker til fulfillment. Vi har stor fleksibilitet når det gjelder sammensetningen av type produkter og tjenester vi leverer. Kontakt Nils Jacob Førli

Produkter og tjenester

Vi har spesialisert oss på utvikling og vedlikehold av netthandelsløsninger på Magento 2 plattformen. Magento er verdens mest populære plattform for netthandel, som har alt av ønsket funksjonalitet. Artisti e-Commerce tilbyr en velprøvd og sikker løsning for utvikling og drift av nettbutikker. Plattform gjør det mulig å etablere en nettbutikk uten store oppstartskostnader. Har du allerede en nettbutikk og ønsker og flytte til Magento 2, vi kan hjelpe deg med konverteringen.

Les mer om Magento 2 her og hvorfor du bør velge oss som din samarbeidspartner

Artisti e-Commerce deler lokaler med ett av Norges beste design byråer, søsterselskapet Design Container. Sammen kan vi hjelpe deg med alt fra merkevarestrategi, logo, grafisk profil og selvsagt webdesign. Du bestemmer hvor enkelt eller sofistikert du ønsker din løsning. Vårt team bestående av webdesignere, utviklere, prosjektledere og konsulenter kan uansett hjelpe deg.

Trenger du hjelp til å bli synlig og få kunder til butikk. Vi kan hjelpe deg med strategi og taktisk gjennomføring av søkemotoroptimalisering, webdesign, adwords, webanalyse, nyhetsbrev, lojalitetsprogrammer og sosiale medier. Vi vet at det å drive nettbutikk ikke er enkelt. Vi gir ikke bare råd, vi tar også vår egen medisin. Vi markedsfører og drifter egne nettbutikk konsepter. På denne måten vet vi godt hvor skoen trykker og hva som fungerer.

Sjekk gjerne ut vårt konsept for kjøp av hunde- og kattemat i abonnement, Petfavoritefood.no

Vi tilbyr hosting av din nettbutikk med høy sikkerhet og servicegrad (SLA). Våre løsninger er basert på åpne standarder og kan enkelt integreres mot ulike CRM- og ERP-systemer.

Vi kan også hjelpe til med administrasjon nettbutikken, vedlikehold og publisering av innhold. Flere av våre kunder har satt bort hele driften av sine nettbutikker til oss. Alt fra innkjøp til pakking og levering. Sjekk vår løsning for Gjensidige www.sikkerhetsbutikken.no

Gjennom våre søsterselskap kan vi tilby hjelp til å håndtere kundehenvendelser og fysiske vareflyt.

Vi tilbyr en komplett fulfilment løsning. Inkludert alle tjenester fra innkjøp, kundeservice, lager, pakking, distribusjon og prosjektledelse. Gjennom vår ERP løsningen kan vi ivareta alle nødvendige forretningsprosesser fra ordre, faktura, leveranse og lagerstyring, til betalingsoppfølging, regnskap og økonomistyring. Løsningen er spesielt satt opp for optimal håndtering av abonnement og nettbutikk.