Hopp til innhold

Nye webløsninger for Norsk Revmatikerforbund

Med nye websider på plass er Norsk Revmatikerforbund godt rustet til å arbeide videre på vegne av sine medlemmer.

Revmatiker.no har gjennomgått en større strukturell og kommunikativ endring.

Norsk Revmatikerforbund sitt nye nettsted ble lansert på selveste Revmatikerdagen 15.03.16. I tillegg til den obligatoriske bløtkaken ble lanseringen markert med videohilsen fra NRF sin høye beskytter – Prinsesse Märtha Louise.

Revmatiker.no byr på mye innhold, blant annet gjennom nyheter, diagnoseinformasjon og kampanjesider. Brukerne kan også dykke ned i R-magasinet i sin helhet eller i artikkelform, og finne kurs og arrangmenter i sitt nærområde gjennom aktivitetskalenderen. Det er også utviklet en spørsmål- og svar tjeneste knyttet til de ulike diagnosene. De over 34 000 medlemmene er organisert i fylkes- og lokallag, som alle har egne sider, nyheter og arrangementer.

Med et stort informasjonsbehov og en rekke ulike målgrupper har interaksjonsdesign og brukertesting vært en viktig del av prosessen. Det er gjort en omfattende jobb med å strukturere innholdet, og ivareta at nettstedet er brukervennlig, intuitivt og engasjerende.

Nettstedet er utviklet på WordPress med mye skreddersøm, og det er blant annet lagt til rette for en rekke ulike roller og rollestyring. Med mange brukertyper og bidragsytere har det vært viktig å sørge for et brukervennlig grensesnitt i publiseringsløsningen.

Involverte avdelinger

Digitale løsninger