Hopp til innhold

Ski NM på Lygna

Lygna avholdt NM i langrenn første gang i 2017, i 2019 og nå sist i april 2022. Arrangementene var store folkefester, der vi fikk oppleve de største langrennsstjernene i aksjon.

Vi fikk æren av å lage en visuell profil som kombinerer verdiene tradisjon, dugnad og energi. Selve logoen består av to elementer, et kvadrat hvor arrangementnavnet tydelig kommer fram, og et ikon bestående av streker som til sammen lager navnet NM22. Strekene symboliserer skispor, og samlet skaper mye mer hver for seg, og gir inntrykk av fart, energi og det å bryte grenser. Fargepaletten er basert på det norske flagget, og skaper en fin kontrast til det lekne designet.

Gjennomgående for den visuelle profilen for Ski NM Lygna Hadeland er at man har mer eller mindre frie tøyler med tanke på sammensetning av de ulike elementene; logo, streker, farger og typografi. Visjonen med en slik tilnærming, er den konseptuelle ideen der vi verdsetter lek og dynamisk sammensetning av elementer. Det er med på å få frem energi i det visuelle uttrykket.

Involverte avdelinger

Design