Hopp til innhold

Glasslåven kunstsenter

Midt i det historiske bygningsmiljøet og vakre kulturlandskapet på Hadeland, rett ved Søsterkirkene på Granavollen, ligger Glasslåven – en vernet klassisk rød låve fra 1880-tallet som er bygget om til kunstnersenter og visningssted for kunst. Låven huser nå en glasshytte, 14 verksteder for profesjonelle kunstnere og kunsthåndverkere, en stor sal egnet for produksjon av scenekunst og kulturarrangementer, samt galleri og kunstutsalg i den gamle stallen. Glasslåven er restaurert og ombygd etter bærekraftige prinsipper for å bli et godt bygg å arbeide og besøke.

Glasslåven kunstsenter skal være et drivhus for kunstnerisk kvalitet og profesjonalitet, og det var viktig for dem å få en tilgjengelig visuell profil, som viser at kunstsenteret er åpent for alle.

Vi har designet logo og profil for Glasslåven, samt laget profilmateriell-, og skilter inne og utvendig på låven. Logoen består av tre overlappende låver i glass, og symboliserer at Glasslåven består av tre forskjellige deler; galleri, verksteder og en glasshytte.

(Logo og profil ble utviklet vi i 2017. Glasslåven har i dag utviklet en ny logo, og er i prosessen av å utvikle en ny profil.)

Involverte avdelinger

Design