Hopp til innhold

Design, ledelse og utdanning

Design Container har i 2017 inngått et samarbeid med flere utdanningsinstitusjoner, og er nå samarbeidspartner med Westerdals , Emergence School of Leadership og Høyskolen Kristiania.

De siste seks ukene har Design Container fasilitert et eksamensprosjekt for Emergence School of Leadership, med formål å sette fokus på design som fag og virkemiddel. Fem studenter arbeidet hos Design Container for å analysere og teste ut et konsept som sin eksamensoppgave.  «Det har vært fantastisk gøy å følge studentene igjennom eksamensperioden, og som tidligere student ved samme skole, er det ekstra spennende å sitte på andre siden av bordet,» sier prosjektleder Kaia Gulsvik.

Byrået har også inngått et samarbeid med designlinjen på Westerdals, hvor kreativ leder Michael Linnemann og byråleder Linn-Cecilie Linnemann holder forelesninger om vår metodikk. Til høsten skal Design Container også fasilitere et 8-ukers prosjekt for studentene.

”Jeg mener bransjen har et kollektivt samfunnsansvar, og vi må bidra inn mot utdanningsinstitusjonene. Hvis alle deler litt av sin kompetanse blir utdanningen bedre, og studentene også mer forberedt til arbeidslivet,” avslutter byråleder Linn-Cecilie.

På bildet er studentene fra Emergence.