Hopp til innhold

Design Container vant gull

DC vant gull
Fra venstre: Design Containers Kris Lunde, Øyvind Rønning, Linn-Cecilie Linnemann og Bridge Technologies Tim Langride.

I år ble prisutdelingen for European Design Awards avholdt i Oslo, og Design Container vant gull for deres arbeid for Bridge Technologies.

Bridge Technologies utvikler hardware og softwareløsninger innenfor kvalitetssikring av digital media transport til et globalt marked. Dette inkluderer analyse og monitorering av TV signaler overført over protokoller innenfor streaming/OTT, IPTV, satellitt med mer.

«Vi jobber dag inn og ut med våre løsninger, så selvfølgelig forstår vi hva vi gjør. Men når vi forsøker å forklare hvordan Bridge Technologies fungerer for potensielle kunder, er det vanskelig å presentere i en visning av alle områdene vi opererer i, og hvordan våre produkter passer inn. Her har Design Container gitt oss stor verdiøkning i form av både ideer og tydelig kommunikasjon. Løsningen de har utviklet for oss har blitt veldig godt mottatt i markedet», forklarer kommunikasjonsjef ved Bridge Technologies Tim Langridge.

«Vi prøver alltid å komme frem til de beste løsningen for våre kunder, og få frem budskapet på en god måte. Vi er alle veldig fornøyd med resultatet – jobben med Bridge Technology og deres team har vært en fornøyelse», fortsetter Kristoffer Lunde, Tech Lead i Design Container.