Hopp til innhold

Design Container tar ansvar for utdannelsen av unge kreative

Design Container har vært godkjent lærlingsbedrift siden 2016 og har underveis utviklet et eget program slik at de kan være en aktiv bidragsyter til opplæringen av neste generasjons kreative.

Etter å ha hatt utplasseringsplass hos Design Container det siste året har Rostislav Melkumyan nå fått fast stilling som lærling.

«Å ansette en lærling er ikke det eneste vi gjør som en del av vårt samfunnsansvar. Vi samarbeider tett med institusjoner som Westerdals, Emergence School of Leadership og Ungt Entreprenørskap. Vi deler vår kompetanse og tid med dem, og er en aktiv bidragsyter til opplæringen av neste generasjons kreative. Å gi ungdom en god start og introdusere dem til vår bransje er svært viktig. Det er et ansvar hele industrien bør påta seg – for å hjelpe rekruttering og opplæring av unge kreative som ønsker å jobbe i bransjen. Dette er noen av kjerneverdiene hos oss i Design Container.» Sier byråleder, Linn-Cecilie Linnemann.

Ønsker du å vite mer om vårt partnerskap med Westerdals, klikk her. https://designcontainer.no/partnering-westerdals-school-communication/

Er du student eller nyutdannet?

Vi har for tiden ingen ledige stillinger til nye trainees, men følg med på vår nettside og sosiale medier. Vi vil løpende legge ut ledige stillinger. Vi håper at du vil bli en del av vårt team i fremtiden. I mellomtiden er du alltid velkommen til å sende oss noen setninger og/eller link til arbeidet ditt.