Hopp til innhold

Design Container ansetter tre nye

Rekrutterer folk fra Canada, USA og Norge.

Byrået Design Container har i høst økt staben med tre hoder – Jessamine Jones, Haakon Rølman og Alicia Harris.

Jones er designer med bakgrunn fra det San Fransisco-baserte byrået SocioFabrica, Rølmann ble hentet fra Media Planet, mens Harris har arbeidet som utvikler i Driv Digital og kom fra Canada til Norge for tre år siden. Design Container teller nå 14 ansatte og har ambisjoner om videre vekst i 2017.

– Jeg søkte etter et byrå som verdsatte nye ideer og ikke var redd for en utfordring. Som amerikaner bosatt i Oslo er det viktig for meg med både et godt miljø, forståelse og et team som støtter både vekst og utvikling av individer. Alt dette har jeg funnet i Design Container, sier Jones i en pressemelding.

– Det er gøy å være del av et kreativt team med så mange forskjellige bakgrunner og ferdigheter, som arbeider sammen for å skape spennende prosjekter for våre kunder. Det er utrolig kult å se alle de forskjellige perspektivene og ideene som kommer til syne hver eneste dag på kontoret, mener Harris.

Alle de nyansatte var på plass 1.desember. Rølmann sier dagen ikke kunne komme fort nok.

– Jeg har tidligere jobbet med content marketing, og som prosjektleder. Første arbeidsdag kunne ikke kommet fort nok for min del og det ble en dag som ga meg et meget godt inntrykk. Jeg ser frem til å bli en del av miljøet her og jeg tror det vil være med på å forme meg på en god måte. Design Container har et kreativt og kompetent miljø som jeg gleder meg til å lære mye av, sier han.

Byråleder Linn-Cecilie Linnemann er opptatt av mangfold.

– Vi har nå 14 ansatte fordelt på 5 nasjonaliteter og 3 kontinenter. Det er gir en veldig god energi med så mange forskjellige bakgrunner samlet. Vi får hele tiden utfordret våre synspunkter og ser nye måter å løse utfordringer på, noe som er en styrke og en stor fordel i et marked som er i kontinuerlig endring. I tillegg gir det oss gode verktøy for å håndtere raske skifter og se ting fra nye vinkler.

Design Container er et digitalt designbyrå med kontor i Oslo, og er delvis eid av Artisti Gruppen, hvor Linnemann også er en del av konsernledelsen. Byrået arbeider med kunder som Difi, Oslo Business Region, Cultura Bank og ABG Sundal Collier, og har det siste året vunnet flere priser for sine arbeider.