Hopp til innhold

DC utvider sitt designteam

Malin og Elise
Fra venstre: Linn-Cecilie Linnemann, Malin Persson, Elise Bjerknes og Michael Linnemann.

Design Container har gleden av å ta imot to nye designere – Malin Persson og Elise Bjerknes. Malin studerer Visual Communication ved Universitetshøgskolen i Sørøst-Norge og ble med på vårt nye internship program.

Elise kommer fra utviklingsbyrået Ways, hvor hun jobbet hovedsakelig med utformingen av apper og andre digitale løsninger.

«Jeg gleder meg til å bli en del av designteamet og miljøet på Design Container. Her har jeg mulighet til å arbeide dyptgående med strategi, merkevarebygging og digitale grensesnitt. Jeg gleder meg til mange spennende prosjekter fremover!» sier Elise.

«Vi intervjuet kandidater med svært varierte bakgrunner, og med utrolig sterke faglige ferdigheter. Elise skilte seg ut med sin omfattende erfaring med digitale grensesnitt og hennes engasjement for yrke. Vi er utrolig glade for at hun har sluttet seg til teamet vårt, sier kreativ leder Michael Linnemann.

«Denne gangen var konkurransen for stillingen hard. I løpet av den første uken mottok vi ca 30 søknader. Vi ser at mange designere ønsker å jobbe for byråer med et sterkt faglig miljø og vi har et nært forhold til designmiljøet i Oslo. Vi rekrutterer for tiden til utviklingsteamet, sier administrerende direktør Linn-Cecilie Linnemann.

Designteamet på Design Container består av syv designere som arbeider tett med utviklings- og konsulentteam.