Hopp til innhold

Artisti kjøper Bisnode Campaign AS

Markedsførings­gruppen Artisti kjøper 100 prosent av Bisnode Campaign AS.

Artisti gruppen er en fullservice markedsførings­gruppe som leverer tjenester i hele kundens verdikjede. Gruppen omsatte i 2015 for ca 300 MNOK, og har 400 ansatte.

Bisnode Campaign leverer varer og tjenester hovedsakelig knyttet til kampanjeproduksjon og logistikktjenester. Selskapet har 25 ansatte og omsatte i 2015 for ca. 32 MNOK. Ledelsen består av daglig leder Tom Maurud, Yngvar Nilsen og Per Magne Grøsle, som alle fortsetter. Selskapet har produksjonslokaler i Grimstad og salgskontor i Oslo.

– Bisnode Campaign har mer enn 20 års erfaring i å levere produkter og tjenester til direkte markedsføringsaktiviteter. Selskapet er kjent for å levere kostnadseffektive produkter og tjenester av høy kvalitet. Vi har allerede et omfattende samarbeid, og som nå vil forsterkes og utvikles videre. Selskapet vil fortsette sin virksomhet som i dag, og vi ser frem til å få med alle kunder, samarbeidspartnere og ansatte på A(rtisti)-laget, sier administrerende direktør i Artisti, Øyvind Rønningen.

– Vi produserer og distribuerer som avtalt, i tett samarbeid med våre kunder.  Vi er stolte av hva vi som team har oppnådd hittil, og det er veldig positivt å ha fått Artisti som eier. Nå får vi mulighet for å utvikle virksomheten i en gruppe som satser på oss, sier daglig leder Tom Maurud.