Hopp til innhold

Bertel O. Steen har valgt Artisti som leverandør av profilprodukter

Som et resultat av arbeidet med å strukturere og samle sine innkjøp på alle områder i konsernet, har Bertel O. Steen valgt Artisti som leverandør av profil- og reklameartikler. Avtalen er landsdekkende og gjelder hele Bertel O. Steen-konsernet inkludert alle frittstående forhandlere.

– Etter en grundig anbudsrunde og evalueringsprosess hvor representanter fra både Bertel O. Steen Detalj og alle importørene var med, falt valget på Artisti som samarbeidspartner. Bakgrunn for valget er deres evne til å levere raskt og smidig til våre lokasjoner over hele landet, kvaliteten på produktene og deres fokus på etisk handel og økonomiske vilkår, sier Lillian Hopen Sagaas som er innkjøpssjef i Bertel O. Steen.

Artisti skal levere profilprodukter, nettbutikk og tilhørende logistikktjenester for å håndtere alle forhandlerne og merkevarene i Bertel O. Steen-konsernet i Norge.

Artisti sin komplette verdikjede med kundeservice, logistikk og webløsninger for håndtering av denne typen oppdrag, og et stort fokus og kontroll på etisk handel og miljø i produksjonsprosessene var viktige årsaker til at Artisti ble valgt som totalleverandør.

– Vi er veldig stolte over at Bertel O. Steen valgte oss og vi gleder oss stort til et godt samarbeid i tiden fremover, sier daglig leder Tor Akersveen i Artisti Profil.

Ta gjerne kontakt med Tor Akersveen på telefon 950 72 480 eller e-post ta@artisti.no dersom du vil vite mer om dette samarbeidet eller om hvordan Artisti Profil AS kan hjelpe din bedrift.