Hopp til innhold

Artisti Profil ble Årets Bedrift

Artisti Profil ble «ÅRETS BEDRIFT 2016» da Norsk Bransjeforening for Reklameprodukter (NBR) delte ut sin årlige pris på gallamiddagen ”Blekkspruten”.

 

«Vi har hatt en fin utvikling de siste årene og det er hyggelig at det blir lagt merke til ute i markedet. Vi er selvfølgelig stolte av å motta denne prisen og det er jo et bevis på at vi er på rett vei. Prisen gir også en ekstra inspirasjon til å gjøre det enda bedre i tiden fremover! Jeg vil takke alle våre ansatte for en solid innsats – denne utviklingen hadde ikke vært mulig uten en gjeng dyktige og dedikerte medarbeidere. Vi sitter på en meget solid samlet erfaring og kompetanse etter mange år i bransjen. Hos oss er alle med og bidrar for å gi kunden de beste løsningene til en hver tid. Det er dette som gjør Artisti sin payoff til mer enn bare ord: Samspill skaper resultater! Eller som vi pleier å si på kammerset: Sammen er vi dynamitt! Takk til dere alle”, sier Tor Akersveen , leder i Artisti Profil AS.

Prisen stemmes frem av leverandørene i bransjen og deles ut til den bedriften som innehar følgende egenskaper:
Kan vise til positiv vekst
Utmerker seg ved aktivt å søke nye salgsmuligheter
Spiller på lag med leverandørene
Holder en høy servicegrad og leverer kvalitet.

2016 var et begivenhetsrikt år for Artisti Profil AS, som også ble ISO-sertifisert for kvalitet og miljø. Omsetningen økte med 20% sammenlignet med 2015 og endte på 111 millioner kroner.

Mange prosjekter bidro til det gode året for Artisti Profil AS. Et tett samarbeid med OBOS førte til flere spennende prosjekter. Tine videreførte sitt samarbeid og utvidet med å inkludere leveranser til både Fotballskolen og Tine-stafetten. Det ble også signert en ny leverandøravtale med DNB.

”Vi gleder oss over et veldig positivt samarbeid med våre kunder og vi har de siste årene hatt minimalt med kundefrafall.  Vi har fortsatt store mål og utviklingsmuligheter for 2017, og vi startet året med to nye ansettelser som vi har stor tro på skal bidra til videre vekst og utvikling”, fortsetter Akersveen.