Hopp til innhold

Hvorfor velge Artisti som partner for din Magento 2 e-handelsløsning?

Etabler, lanser og videreutvikle din forretning med en fleksibel og kundetilpasset plattform for e-handel. Vi hjelper deg å komme rask på markedet, skape fantastiske kundeopplevelser og selge mer.

Fokus på hele verdikjeden
I et krevende marked er samspillet mellom salgsutløsende og kundebevarende tiltak avgjørende for å lykkes. Vi sørger for at hele verdikjeden blir ivaretatt, med kunden i fokus.

Lave investeringer og kort implementeringstid
Vår plattform gjør at du uten store kostnader og investeringer kan etablere en nettbutikk.

Kontinuering utvikling av nye moduler
Løsningene blir videreutviklet kontinuerlig, og vi tilbyr en lang rekke av ulike moduler – alt avhengig av krav til funksjonalitet. I tillegg til et stort univers av ulike moduler som er tilgjengelig via Magento Marketplace har vi i tillegg utviklet moduler som;
– VIPPS betaling
– BISNODE adresse-oppslag med betalingsindex
– One-page checkout
– SingleSignOn

Vi har også bransjespesifikke løsninger og konfigurasjoner for:
– Abonnementsordre
– Støtte/donasjon
– Lojalitetskonsepter med bonuspoeng

Bistand i hele prosessn
Vi bistår i hele prosessen fra; strategi og rådgivning, digitalt design og brukertesting, utvikling og implementering, administrasjon og drift, SEO og konvertering, BI og analyse – og til profesjonell kundestøtte 24×7.

Stabilitet og sikkerhet
Vi tilbyr en velprøvd og sikker løsning for utvikling og drift av nettbutikker. Vi drifter og administrerer i dag over 50 e-handelsløsninger som er fullt integrert mot ulike CRM og ERP-system.

Ønsker du mer informasjon – ta kontakt med en av våre rådgivere Knut Martinsen eller Bjørn Korterud